#tousensemble

ça roule comme une boule

clan couplet

workshops | trainingen | lezingen

ik creëer

plannen, ideeën, samenwerkingen, co-creaties, … ze krioelen in mijn brein als mieren in hun nest. lone is synoniem voor geen zittend gat, een breed scala aan interesses, jeukende handen, oog voor detail en liefde voor organiseren.  een cocktail die resulteert in gezellige babbels en leuke belevingsmomenten in een warm houten nest, dat is het plan.  graag tot dan !

ik belicht

ik engageer me ook graag voor informatieve voordrachten rond ASS en/of hoogbegaafdheid. toelichten wat ASS en/of hoogbegaafdheid inhouden en welke belemmeringen ze met zich kunnen meebrengen. ook de positieve zijde wordt uiteraard belicht. hoe kan je meer tools uit jouw gereedschapskoffer inzetten ? hoe kan je jouw leven comfortabel inrichten ? deze voordrachten kunnen breed informerend gebracht worden, maar kunnen uiteraard rond een welbepaald thema uitgewerkt worden.

workshops, trainingen en voordrachten gaan door in onze chalet te Mechelen of op locatie. volg onze agenda of stem even af indien je mij graag aan het woord laat.

ik organiseer

zit je zelf op een creatief ei te broeden, maar ontbreekt jou het ideale nest ?  of heb je een wild plan dat wel past binnen onze chalet en neem je mij graag mee op sleeptouw ? stem even af, misschien is onze chalet couplet in Mechelen wel dé plek voor het uitkomen van jouw ei of ben ik wel jouw uitgelezen sidekick. durf te vragen !

Hou social media in de gaten voor het volgende agendapunt.