#cestmoi

je fais de mon mieux

ik, lone

couplet wordt ingezongen door mij, lone caluwaerts.  ooit 17 jaren ondergedoken in de fiscale en financiële wereld, nu gecertifieerd coach, gediplomeerd ervaringsdeskundige binnen autisme en hoogbegaafdheid, ambASSadrice, bruggenbouwer en creatieve generalist.

naast theoretische bagage is mijn rugzak ook rijkelijk gevuld met ervaringen. niet alleen door mijn nauwe betrokkenheid bij kinderen en mensen die leven met ASS, ADHD en/of hoogbegaafdheid, maar ook door mijn eigen plekje op dit bijzondere spectrum en een hoog ontwikkelingspotentieel. een waardevolle mix waarmee ik ook graag jouw pad bestrooi.

mijn hart loopt ook warm voor mensentaal, voor fijn woordgebruik. voor cijfers.  voor mooie interieurs, voor fijne texturen, voor passende kleuren.  voor buitenlucht.  voor mijn familie en voor mijn co-piloot.

couplet

couplet is ontstaan vanuit:

– een eigen zoektocht naar rust, welbevinden en eigenheid

– een gemis aan gelijkgezinden

– nood aan (professionele) aansluiting

– liefde voor AnderSS denken

– het oog voor kloppende plaatjes

– een intuïtief ondernemen

ervaringsdeskundig en deskundig

de combinatie van mijn persoonlijke ervaring én mijn scholingen binnen ASS, hoogbegaafdheid en gerelateerde thema’s is bijzonder en wint steeds meer aan belang. daar ben ik blij om. zo kan ik jullie van binnenuit begrijpen, kan ik van binnenuit rapport maken en jullie gelijkwaardigheid laten ervaren. evengoed sla ik zo ook een brug tussen mensen die leven met ASS en/of hoogbegaafdheid en zij die het niet zelf ervaren maar die een niet te onderschatten ondersteunende rol kunnen spelen aan de zijlijn. mijn mooie missie.

C.O.A.C.H.

(zelfstandig naamwoord . de m, v . meervoud: coaches)

begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van individuen en/of teams. een coach richt zich op het vergroten van de effectiviteit van het individu en/of teams. de coach doet dit door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden.