#enroute

j’accepte la grande aventure d’être moi

Simone de Beauvoir

begeleiding bij ASS en hoogbegaafdheid

(jong)volwassenen en hun (werk)omgeving

ik gids

persoonlijke groei kent geen eindstation, het is een ongoing proces waardoor het aanvoelt altijd wel een beetje onderweg te zijn.  soms ben je het spoor bijster en wil je opnieuw meer richting.  of je bent verdwaald en je ziet niet meer welke richting jij uit wil.  je ziet enkel nog vele kronkelende landweggetjes en geen grote banen meer. 

het is compleet normaal, het overkomt één ieder van ons.  heb je nood aan een kompaan, ook dàt is begrijpelijk en bovenal een mooi inzicht.  neem je mij graag mee op jouw pad, laten we dan even kortsluiten wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

ik koester

veiligheid, geborgenheid, gelijkwaardigheid en eigenheid zijn essentiële uitgangspunten binnen een begeleidingstraject, zo ook de vertrouwelijke sfeer in mijn werkplek. 

ik hou ervan een mooie aansluiting te zoeken met jou en stimuleer jou graag naar een comfortabel en leefbaar leven waarvan jijzelf de piloot bent.

net omdat elk van jullie zijn eigen unieke plekje heeft op het spectrum en over een hoog ontwikkelingspotentieel beschikt, zet ik hier heel bewust geen grote lijnen van een traject uit. elke begeleiding is anders en start vanuit jij als persoon. jij bepaalt de duurtijd, jij zit achter het stuur.

ik verbind

zijn er turbulenties in jouw persoonlijke relaties, werkrelaties of in jouw partnerrelatie ? er is ook ruimte om samen met jouw omgeving een sessie in te plannen. geen focus op eenrichtingsverkeer, waarbij één partij de nodige aanpassingen hoeft te doen, maar wel bruggen bouwen, partijen zachtjes aansturen naar wederzijds begrip en comfortabel leren communiceren.

ik lijst hieronder alvast niet-limitatieve items op waarmee we samen aan de slag kunnen gaan.

– wat houdt autisme voor me in

– wat werkt voor me, wat niet, wat beter

– wat zijn mijn grenzen, hoe bewaak ik ze

– hoe ga ik om met sociale contacten

– waar loop ik tegenaan in mijn relaties (werk, partner, kinderen) 

– wat betekent basisrust en veiligheid voor me

– een diagnose, wat nu ?

– hoogbegaafd en toch loop ik tegen zoveel belemmeringen aan

– hoe stuur ik mijn hoog ontwikkelingspotentieel aan

– op welke manier kan mijn omgeving mij ondersteunen

loopbaanbegeleiding

ook van harte welgekomen als je specifiek op zoek bent naar een gids op jouw werkpad.

bij annulering binnen de 24 uur of bij afwezigheid, wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht

annulering kan enkel telefonisch via 0474 442 848

prijzen inclusief 21% btw